Je težko začeti?

Začeti je lahko. Preprosto vstavite nekaj vrstic kode HTML na vašo spletno stran, kjer bi radi, da se prikazujejo oglasi. Prva stvar, ki jo morate storiti, je to, da se vpišete v sistem prek obrazca za pridružitev.

Koliko sem plačan/a?

iPROM Central razvija sistem, ki zagotavlja oglaševalski dohodek, ki temelji na ponudbi in povpraševanju v realnem času. Naši algoritmi skrbijo, da boste za vaš oglasni prostor v vsakem trenutku iztržili zanesljivo najvišjo ceno na trgu. Izplačilo je odvisno od dosega vašega digitalnega medija, vsebinske kategorije, števila prikazov, ciljne skupine, ki jo dosegate, in drugih dejavnikov, ki vplivajo na končne rezulate oglaševanja. Če dosegate veliko število uporabnikov interneta, imate specifično ciljno skupino itd. in bi radi sklenili z nami individualni poslovni dogovor, se vpišite še danes in nato kontaktirajte naše administratorje.

Kdaj bom izplačan/a?

Za vse gostitelje izračunamo njihov zaslužek zadnji dan v mesecu. Sledi izplačilo vsem gostiteljem, ki so dosegli znesek, višji od 50 EUR. Če ste zaslužili manj, se vam znesek prenese v naslednji mesec. Za fizične osebe bomo plačilo izvedli v 30 dneh od konca meseca.

Kako vem, koliko sem zaslužil/a?

Ko boste sprejeti kot gostitelj, prejmete gostiteljsko uporabniško ime (username) in geslo (password), s katerima se vpišete v uporabniške strani, kjer vam je na voljo 24/7 vpogled v statistike spletnega medija.

Kakšne pasice so na voljo?

Klasični oglasi dimenzij:

Tekstovni in kontekstualni oglasi dimenzij:

Video oglasi dimenzij:

Napredni oglasi:

Kaj je dnevni in mesečni doseg?

Doseg: predstavlja število različnih uporabnikov, ki so obiskali vašo spletno stran.
Dnevni doseg: število različnih uporabnikov, ki so obiskali vašo spletno stran v enem dnevu.
Mesečni doseg: število različnih uporabnikov, ki so obiskali vašo spletno stran v enem mesecu.

Ali si lahko prikazujem lastne (»alternativne«) oglase preko sistema?

Seveda, v sistemu si lahko nastavite lastne oglase in oglase, servirane prek zunanjih servirnih kod.

Kako bodo pasice vplivale na pasovno širino, ki jo koristi moja stran?

Pasice ne bodo vplivale ne na hitrost in ne na pasovno širino, ki jo uporablja vaša stran. Vse pasice se nalagajo z naših strežnikov.

Lahko prikazujem oglase tudi na podstraneh?

Seveda. Pravzaprav je priporočljivo, da gostitelj postavi pasice na čim več podstrani svoje domene.

Se moram večkrat prijaviti, če želim prikazovati več pasic?

Ne, pomembna je samo gostiteljeva številka. Če imate v lasti več domen, pa vsako posebej prijavite v svojem že aktivnem računu.

Oglasni prostor tržim po svojem ceniku. Bo oglaševalec vedel, na katerih straneh je prek sistema iPROM Central prisoten po modelu CNK, na katerih pa po CPM?

Ne, ena naših temeljnih zavez je varovanje vaše lastne prodaje.
Oglaševalec ne bo dobil seznama medijev, na katerih s sistemom iPROM Central odkupujemo oglasni prostor. Lahko bo izbiral samo med oblikami naprednega ciljanja, naša vrhunska tehnologija pa bo poskrbela, da bo iztržil največ.

Hitri dohodek v TREH korakih

Dodatno zaslužiti z nami je preprosto. Začnete lahko že danes, sledite tem korakom

Dodatne pogodbe lahko dobijo večji mediji. Kontaktirajte oddelek za gostitelje prek e-pošte: info@centraliprom.com ali telefona: +386 1 511 07 86.

Naprej