Zakup relevantnega občinstva

Kadarkoli želite posredovati sporočilo širši javnosti ali komunicirati z bolj specifičnimi ciljnimi skupinami, vam naš sistem za odkup oglasnega prostora na digitalnih medijih in oglasnih platformah zagotavlja merljive rezultate. S pridruženimi spletnimi mediji in oglasnimi platformami imate vaše ciljno občinstvo na dosegu roke.

Skupni doseg

Sistem iPROM Central mesečno dosega 95 odstotkov slovenske internetne populacije, poleg tega pa ponuja eno vstopno točko za doseg občinstva.

Demografija iPROM Central v Sloveniji

http://www.moss-soz.si/si/novice/

Kakovost

Vsak spletni medij ali oglasna platforma mora, če želi postati član našega sistema, slediti strogim navodilom in hkrati izpolnjevati visoke standarde, ki zadevajo predvsem kakovost vsebine spletne strani. iPROM Central se drži teh standardov predvsem zato, da lahko vedno zagotovi zanimanje in zadovoljstvo vaših strank.

Jamči vam tudi, da se bo ime vaše znamke pojavljalo le na kakovostnih in preverjenih spletnih medijih. Ko se spletni medij ali oglasni sisitem pridruži sistemu iPROM Central, je takoj podvržen avtomatičnemu in ročnemu sistemu nadzora, ki skrbi, da je našim merilom vedno zadoščeno. V skladu z našo politiko navajamo omejitve oziroma vsebine, ki so izključene iz našega sistema:

Naprej