Kje začeti?

To je kompleksno vprašanje, na katerega sistem iPROM Central ponuja preprost odgovor.

Načrtovanje ciljev

Prav tako kot pri sprejemanju osebnih investicijskih ciljev morate tudi tu najprej definirati svoje cilje. Ta začetni korak je ključen za vaš uspeh, saj je zaradi obilice oglasnih možnosti in modelov določanje prave rešitve težje kot kadarkoli prej.

Ponoven pregled vaših možnosti

Ko so vaši cilji določeni, je čas, da razvijete kreativno, stranki prijazno oglasno sporočilo. Ko je to dorečeno, vas bo iPROM-ov svetovalec vodil korak za korakom skozi začrtani načrt in vam vseskozi na podlagi izkušenj argumentiral, zakaj je izbrani pristop najprimernejši za doseganje želenih ciljev. Kot pionirji slovenskega spletnega oglaševanja smo porabili več kot petnajst let, da smo dodobra izpopolnili oglasne rešitve in jih dopolnili z danes najmodernejšo tehnologijo in plačilnimi modeli.

Oglaševalski proračun

Naša vodilna tehnologija, plačilni modeli in kakovost nadzora so izbrani prav zaradi svoje zmožnosti maksimizacije investiranih medijskih sredstev, izboljšanja odzivov in izločitve tveganja.

Merjenje donosov

Poleg ostalega vam ponujamo tudi merjenje integriranih komponent vaše digitalne marketinške kampanje. V ta namen prilagodimo oglasne rešitve in s tem maksimiziramo vaše donose. To vam omogoča neprestano osredotočenost na najpomembnejše cilje ter končne rezultate, ki so posledica pravih digitalnih oglaševalskih pristopov.

Naprej