Model, ki povezuje kakovostno vsebino s pravim občinstvom

Oglaševanje s spletnimi oglasi združuje plačilno učinkovitost in merljivost ter tako podaljšuje učinek oglaševalske kampanje. Vaš spletni oglas serviramo na kakovostne spletne strani, ki so glede na vaše oglasno sporočilo najprimernejše. Plačate le za doseg zainteresiranih ljudi, vse to pa poteka v časovni periodi, ki jo sami izberete.

Naš sistem, ki povezuje spletne vsebine najvišje kakovosti, vam vseskozi zagotavlja doseganje izbrane populacije.

Izbirate lahko med osnovnimi modeli spletnega oglaševanja

CNK (cena na klik)

iPROM Central ponuja oglaševanje, ki temelji na modelu CNK (cena na klik). Prek oglasa so preusmerjeni uporabniki, ki so oglasu izpostavljeni, ga opazijo ter jih oglasno sporočilo zanima. V želji po dodatnih informacijah kliknejo na oglas, kar jim omogoči, da se jim na zaslonu odpre spletna stran oziroma ponudba oglaševalca. V tem primeru oglaševalci plačujejo za preusmeritev zainteresiranih ljudi na svoje spletne strani.

Z obračunavanjem oglaševanja po modelu CNK (»cena na klik«) se odpirajo popolnoma nove razsežnosti za oglaševalce. Model CNK omogoča zakup in prodajo oglasnega prostora ne samo na velikih portalih, temveč na spletnih straneh vseh velikosti, kar je eden izmed razlogov, ki so botrovali in še botrujejo naglemu razvoju ter komercialni uspešnosti tega modela oglaševanja.

CNO (cena na ogled)

iPROM Central ponuja oglaševanje po oglaševalskem modelu CNO (cena na ogled). V tem primeru plačate za izpostavitve oglasnih sporočil posamezniku neglede na to, ali se posameznik s klikom na oglas odzove ali ne.

Ostale oblike oglaševanja

Organiziramo jih glede na potrebe in cilje posamezne akcije. Več informacij najdete na spletnem mestu www.iprom.si.

Naprej